Корнелия Нинова играе ролята на секретарка на главния прокурор Иван

...
Корнелия Нинова играе ролята на секретарка на главния прокурор Иван
Коментари Харесай

Маноил Манев, ГЕРБ: Нинова играе роля на асистентка на Гешев

Корнелия Нинова играе ролята на секретарка на основния прокурор Иван Гешев. Това съобщи Маноил Манев от парламентарната група на ГЕРБ-СДС.

По-рано водачът на Българска социалистическа партия заяви, че партията ѝ внася план на решение за събаряне на имунитета на Бойко Борисов. Той беше пожелан от обвинител номер едно.

Според Манев през последните седмици доста хора са почнали да играят двойни функции.

„ Не ви ли прави усещане, че бутонът Еnter работи от господин Гешев. Г-жа Корнелия Нинова стои, стои и като някой натисне бутончето, тя стартира да играе ролята, друга от тази, която народът ѝ е избрал – асистентка на господин Гешев. Излиза и стартира да развива неговите тези “, разяснява Манев.

Той означи, че с импортираните в деловодството на Народно събрание материали от страна на основния прокурор Иван Гешев са се срещнали Тошко Йорданов, Гроздан Караджов, Владислав Панев, Корнелия Нинова и Георги Свиленски

„ Изпълнили са си нещата, пуснали са документ до ръководителя на Народно събрание, както гласи член 40, алинея 6, той им е разрешил. Няма нито един, който да не е получил позволение за боравене с тези документи. Качили са се горе, прочели са си документите, без да вършат цирковете на Корнелия Нинова, която е извънредно добра парламентарна актриса - с риск да засегна гилдията на артистите в България “, съобщи още Манев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР