Корнелия Нинова е планирала номинацията на президентския съветник Иво Христов

...
Корнелия Нинова е планирала номинацията на президентския съветник Иво Христов
Коментари Харесай

Калоян Паргов провалил изненадата, че Иво Христов ще е в листата на БСП

Корнелия Нинова е възнамерявала номинацията на президентския консултант Иво Христов за евродепутат да е изненада за Пленума, шефът на софийската организация на партията Калоян Паргов обаче е издал тайната и е провалил резултата на изненадата, научи OFFNews от свои източници.

В неделя в 9 часа, 2 часа преди началото на Пленума, който трябваше да гласоподава листите, Корнелия Нинова е събрала Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия. На него по принцип участват към 15 членове плюс още няколко механически лица. Както в никакъв случай до момента обаче Нинова е помолила техническите лица да изоставен, членовете на ИБ да изключат телефоните си и да обещаят, че каквото и решение да вземат, ще го запазят в загадка до 11 часа, когато стартира Пленумът.

В 9:15 часа Нинова извадила голямия коз от ръкава си - че на четвърто място в листата ще е президентският консултант Иво Христов. Ефектът от изненадващата добра вест трябвало да потисне тематиката за това, че в препоръчаната от Нинова листа го няма името на Сергей Станишев.

Още в 9:30 часа обаче вътрешната съпротива и няколко медии получили фотография на листата, препоръчана от Нинова, а в 11 към този момент цяла България знаеше защитаваната за Пленума изненада.

Да се откри кой е издал четата се оказало ненадейно елементарно, тъй като изпращачът не снимал чистия лист, а го снимал, откакто към този момент си е водил бележки по него.

Ето разпратената до вътрешната съпротива фотография:



В Българска социалистическа партия незабавно сравнили почерка с ръкописни текстове на всичките 15 участвали на съвещанието и елементарно открили, че почеркът е на Калоян Паргов.

Всичко се е случвало в нашата партия, само че да се издаде партийна загадка, откакто си заречен, че ще я пазиш, още не се беше случвало, разяснява източникът ни.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР