Корицата на новия брой на списание Harpers Bazaar е с

...
Корицата на новия брой на списание Harpers Bazaar е с
Коментари Харесай

Най-големите страхове на Рийз Уидърспун

Корицата на новия брой на списание Harper " s Bazaar е с прелестната Рийз Уидърспун. Актрисата не просто застава пред обектива на фотографката Камила Акранс, само че и се среща с най-големите си страхове, което води до една забележителна и доста друга фотосесия.
 Мерил Стрийп, Рийз Уидърспун, Никол Кидман - какъв брой изкарват звездите от
Колко изкарват звездите от " Големите дребни неистини "

Едни много прилични суми

На фрагментите виждаме актрисата да стои напълно умерено, обхваната от питон, да театралничи с инсекти по ръцете или от ръба на покрив - някои от страховете на Рийз, с които тя въпреки всичко среща лице в лице.

Интервюто за списанието пък е дело на Натали Портман. Пред нея Рийз Уидърспун приказва за новите си планове, сред които и последният с Дженифър Анистън.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) на Окт 7, 2019 в 5:33 PDT

Двете с Рийз Уидърспун още веднъж ще бъдат дружно на екран, откакто преди повече от 20 години играха сестри в сериала " Приятели ". Сега пък ги събира " The Morning Show " на AppleTV+.

Уидърспун споделя, че двете останали огромни приятелки и не крие възхищението си от Анистън, която по думите ѝ е освен отличен експерт, само че и една от най-страхотните дами, които в миналото е срещала.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) на Окт 7, 2019 в 5:18 PDT

Освен за работата си, Рийз споделя и за тайната на прелестния брак, който има с Джим Тот от 2011 година

" Вярвам в едно, а точно, че в една същинска връзка хората би трябвало да се ценят един различен и най-много да поддържат концепциите и фантазиите си взаимно. Джим е тъкмо подобен. Подкрепя ме и ми оказва помощ във всяко мое начинание. Аз просто съм една огромна късметлийка ", признзва актрисата.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) на Окт 7, 2019 в 8:09 PDT

Що се отнася до това каква майка е, Рийз счита, че е прецизна, само че и доста занимателна. Обожава да се майтапи с децата си и да ги анимира, само че и постоянно следи дали са изпълнили дадените заръки.

" Старая се и да усетя какво желаят от живота, с цел да им оказа помощ да осъществен фантазиите си. Искам да мога да им дам най-хубавите препоръки, само че да ги оставя сами да вземат решенията си. Аз съм като техен управител ", прибавя Рийз Уидърспун.
 The Morning Show, Дженифър Анистън, Рийз Уидърспун и първи тийзър
Дженифър Анистън се завръща в малкия екран

Серилът на Apple TV+
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР