Корейската музикална сензация BTS идва в България, узна HotArena.Всички 7

...
Корейската музикална сензация BTS идва в България, узна HotArena.Всички 7
Коментари Харесай

Корейската сензация BTS идва в България

Корейската музикална сензация BTS идва в България, разбра HotArena.

Всички 7 члена на пристан поп групата ще дойдат у нас за няколко дни. Това ще се случи в средата на идващия месец. Причината за визитата на корейските звезди не е концерт. Момчетата от бандата ще снимат реклама в София, пише България през днешния ден. Популяните в целия свят реализатори ще снимат няколко видеа за известна марка дъвки, които се създават в родината им, а неотдавна се оферират и у нас. Корейците ще дойдат в България по покана на формалния представител на марката. Бизнес дамата Цветомира Савова е получила увещание, че момчетата от BTS на 100% ще дойдат в родината ни. Според наша информация, звездите ще останат най-малко 4 дни. 

Посещението на BTS ще бъде скрито поради хилядите почитатели. Момчетата ще дойдат при драконовски ограничения за сигурност. От самолета те ще бъдат ескортирани непосредствено до хотела. Стаите им ще бъдат на обособен етаж, до който няма да има достъп никой. Те няма да излизат от хотела с изключение на за фотосите. А пред стаите им ще има денонощна защита, с цел да не може никой от почитателите да се допре до тях.

BTS са най-популярните реализатори в света сега. Те държат върха за най-вече гледания на музикален клип в YouTube през първите 24 часа от издаването му. Видеото на първото им парче на британски език е гледано 98,3 милиона пъти. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР