Корейска медия назова, че дебютът на Galaxy Note 10 ще

...
Корейска медия назова, че дебютът на Galaxy Note 10 ще
Коментари Харесай

Базовият Note 10 няма да има microSD слот. Интересно решение за слушалката

Корейска медия назова, че дебютът на Galaxy Note 10 ще е на 10 август. Последната информация на CNET „ от хора осведомени с проектите на компанията “ е, че на 7 август Samsung ще провежда Unpacked събитие в Бруклин, Ню Йорк и анонсът ще е там.

По отношение на цената, излезе информация за базовата версия на Note 10 – началната цена ще е сред $1100 и $1200 $, което беше казусът и при появяването на Note 9.

При този модел обаче няма да има microSD слот за карта паметта, съгласно Max Weinbach от XDA Developer. Той твърди, че има източник, който е прекарал известно време с двете версии на телефона.

Първоначално споделя, че и двата телефона, които са прегледани, разполагат със общоприет жак за слушалки. SPen писалкатa съвсем не се разграничава от тази на Note 9. Той отбелязва, че много от появилите се рендери са съвсем съвършени. В следствие отбелязва, че жаковете за слушалки са подправени и телефонът ще се доставя с USB-C слушалки на AKG в кутията.

Най-сигурната информация във връзка с външния тип на устройството се появи от аксесоарите, които Olixar приготвя за смарт телефона (заглавната снимка). Има съвсем незабележими лайсни, предната камера е сложена централно, не се вижда скенер за отпечатъци и слушалка. Последното допуска за “Sound on Display ” технология, която употребява трептения за възпроизвеждане на звука.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР