Корейска фирма, създала маска за лице с диня, за която

...
Корейска фирма, създала маска за лице с диня, за която
Коментари Харесай

Динята е новата вълшебна съставка в кремовете за лице

Корейска компания, основала маска за лице с любеница, за която чакащите са към този момент хиляди, разгласи, че е създала овлажнител със същия плод и поръчките са повече от опциите й за произвеждане, осведоми в. "Дейли мейл ".

Кремът на компанията "Глоу ресипи ", съдържа 90 % любеница. Създателят му акцентира благотворните качества на този плод - успокоява възпаленията, рехидратира, възвръща породените от околната среда увреждания. Освен това подхранва чудесно кожата. Освен любеница обаче вълшебният крем съдържа хиалуронова киселина, както и успокояващи екстракти от божур и жасмин.

Динята е богата на антиоксиданти - вит. С, вит. А, ликопен, които се борят със свободните радикали, увреждащи клетките и ускоряващи стареенето. Вит. А усилва колагена, който поддържа кожата гладка. Той понижава и секретите от мастните жлези и по този начин оказва помощ против пъпки.

За всички, които нямат предпочитание да се записват в лист на чакащите, австралийският уебсайт Мама миа дава рецепта за маска от любеница - пюриран плод с малко филтрирана вода. Като маска могат да се употребяват и резенчета любеница или сок.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР