Кореспонденти на украинската обществена телевизия Суспилне“ предават за експлозиите в

...
Кореспонденти на украинската обществена телевизия Суспилне“ предават за експлозиите в
Коментари Харесай

В полунощ взривове събудиха Киев

Кореспонденти на украинската социална телевизия „ Суспилне “ предават за детонациите в Киев. По-рано украинските военновъздушни сили оповестиха, че няколко района на страната са били атакувани от съветски безпилотни самолети, създадени в Иран. Включително, по данни на Военновъздушни сили, няколко дрона са били свалени над Киевска и Днепропетровска област.

Говорителят на украинските военновъздушни сили Юрий Игнат съобщи по украинската телевизия, че няколко дрона камикадзе „ Шахед “ са били свалени над Киевска и Днепропетровска област в страната.

„ Врагът нападна Украйна с „ Шахед “, “ сподели Игнат. – „ Шахед-136 “ или „ Шахед-131″, чиято версия е понижена на половина. Те нападат от север и югоизток. Това е Брянска област, както и крайбрежието на Азовско море “.

В понеделник вечерта в няколко района на Украйна, в това число в Киевска и Днепропетровска област, беше оповестена въздушна паника, като се съобщаваше за гърмежи и системи за противовъздушна защита.

Ръководителят на украинската президентска канцелария Андрий Ермак съобщи в канала си в Телеграм, че „ заплахата към момента не е отминала “.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР