Кореспондент на германската обществена телевизия ARD в Брюксел съобщи, че

...
Кореспондент на германската обществена телевизия ARD в Брюксел съобщи, че
Коментари Харесай

Шок в Германия! Обществена телевизия поиска оставката на Меркел

Кореспондент на немската социална телевизия ARD в Брюксел заяви, че малкия екран е поискала оставката на канцлера Ангела Меркел, съобщи "Флагман ".
Това се случва за първи път в историята на немската социална телевизия. Новината е оповестена и на формалния уебсайт на малкия екран. До това се стигна след коментар на неодобрение и гневни нападки към немския канцлер.
„ Европейски Съюз се доближава към разпад: в една от най-важните области на политиката на нашето време – въпросите, свързани с имиграцията - нищо не работи. Освен отправяне на евтини изказвания като "външните граници би трябвало в действителност да бъдат предпазени ", държавните и държавните ръководители не вършат нищо. Със сигурност това се отнася и за немския канцлер “, написа в изказването.
„ От 2011 и 2012 година броят на хората, които търсят леговище в Европа, постепенно, само че устойчиво нараства. Канцлерът до момента имаше зад себе си многочислената "европейска взаимност ". Под натиска на Меркел Европейски Съюз безмълвно се съгласяваше да приема бежанци. Но от есента на 2015 година, тя все по-малко може да разчита на "европейската взаимност ", се споделя още в документа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР