Коренна промяна във финансовото развитие на Гърция и повече международно

...
Коренна промяна във финансовото развитие на Гърция и повече международно
Коментари Харесай

Гърция е възстановила финансовата си стабилност при управлението на Мицотакис

Коренна смяна във финансовото развиване на Гърция и повече интернационално доверие във връзка с пазарната стопанска система е постигнало държавното управление на Нова народна власт, сподели виновният за Съединените щати началник и основен редактор на англоезичния в. „ Файненшъл таймс “ Питър Спийгъл в изявление за АНА-МПА, преди присъединяване си в икономическия конгрес в Делфи, Гърция.

От икономическа позиция разликата в представянето на страната от началото на ръководството на Мицотакис е като сред „ денонощно “, защото доверието на пазарите в нея е възобновено и всички проблеми, пред които са изправени всички европейски страни, се вземат решение „ в границите на естественото “, съобщи Спийгъл. Той отбелязва, че след „ изключително интензивния интервал при ръководството на СИРИЗА на прекосяване от една финансова рецесия в друга “, пазарите не са знаели дали могат да се доверят на Гърция или не. Според него е възхитително достижението на държавното управление на Нова народна власт – да успее да възвърне доверието в пазарите и във финансовите услуги. По думите му от интернационална позиция – въз основата на наблюдения на световния пазар на облигации – Гърция е една „ естествена страна от еврозоната “.

Запитан за опасенията по отношение на политическата непоклатимост на страната след гръцките парламентарни избори на 21 май, Спийгъл отговори, че има опасения, че освен опозиционната партия СИРИЗА, само че и някои от по-малките партии, които усилват известността си, биха могли да извадят Нова народна власт от ръководството, само че по думите му това не е извънредно за актуалния политически дискурс в множеството западни стопански системи.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР