Коремните мазнини са може би най-трудни за топене. Освен това

...
Коремните мазнини са може би най-трудни за топене. Освен това
Коментари Харесай

Д-р Гайдурков със съвет как можем да ПРЕМАХНЕМ коремните мазнини

Коремните мазнини са може би най-трудни за размразяване. Освен това те зависят от положението на хормоните при хората. Някои са по-склонни към струпване на мазнини в тази област, други – не толкоз. Синтезът на мастни киселини е нараснал при стрес, погрешно хранене и затънал метод на живот. Как можем да понижим или да се отървем от коремните мазнини?

Намалете солта колкото е допустимо – най-добре е да я спрете, само че доста хора изпитват компликация с това. Солта покачва гликемичния показател на храните и спомага за задържането на водата в организма. Така основава причина за трупане на мазнини. Може да я замените с нейни други възможности като целина, лимон, да добавяте по-малко масло, да хапвате повече ядки, авокадо.
Експеримент ще лекува затлъстяване посредством деактивиране на хормона на глада
Специалисти от Националната здравна работа на Обединеното кралство (NHS) и откриватели от Лондонския имперски лицей оферират битка с...
Прочети повече
Хапвайте повече варива – това са фасул, леща, грах, нахут. Соята е целесъобразна за дамите, може да хапвате повече соеви артикули. Те съдържат субстанции, които понижават естрогенното влияние и се борят с коремните мазнини.

Ограничете приема на млечни артикули – те са едни от най-силните външни естрогенни вносители, което ги прави виновни за натрупването на коремни мазнини. Опитайте да ги сведете до най-малко.
Апатията пристигна, тлъстините останаха. Сериозни  аргументи да кажете НЕ на интервалното гладуване
Хапвайте повече кръстоцветни зеленчуци – това са брюкселското зеле, броколите, всяко друго зеле, карфиолът. Освен че са доста потребни под сурова и задушена форма, те съдържат субстанции, които понижават въздействието на естрогена и по този начин оказват помощ да се отървете от мазнини в региона на корема.

Приемайте повече белтъчини – в случай че бъде налице недостиг на белтъчини, значи въглехидратите са повече и това води до увеличение равнищата на естрогена и мастните натрупвания. Препоръчва се да добавите в менюто си домашни мезета, сушени на фурна, маринована риба, недопечен жълтък.
5 подли нехранителни източника на наднормено тегло
Повечето хора са сигурни, че нарасналото телесно тегло се появява единствено заради висококалоричното хранене и заседналия метод на живот. Но...
Прочети повече
Ограничете модифицирани въглехидрати от менюто си – това са всички сладкиши, тестени произведения и самун. Може да оставите черния шоколад. Вместо тях хапвайте повече пълнозърнести храни като кафяв ориз, киноа, царевица, просо, елда. Домашни сладкиши може да приготвите по здравословен метод с какао, ванилия, ядки, фурми и естествени подсладители.
Доктор изясни по какъв начин да махнем " бетонираните " тлъстини от бедрата и корема
Движете се повече – изключително в случай че работата ви е обвързвана с превозване на време пред компютъра. Опитайте да се разхождате повече, вървете измежду природата, правете извършения вкъщи или посещавайте фитнес зала. Важно е да имате придвижване на цялото тяло.

За да се отървете от мазнините в коремната област, е нужно да измененията менюто си към по-балансирано, да се движите повече и да водите здравословно насочен метод на живот. Нищо невероятно, което да не може да започнете още през днешния ден. Включвайки и спорта към ежедневните си привички, ще забележите първите резултати след малко време.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР