Коремът е една от най-проблемните зони в човешкото тяло и

...
Коремът е една от най-проблемните зони в човешкото тяло и
Коментари Харесай

5 начина да премахнете коремните мазнини

Коремът е една от най-проблемните зони в човешкото тяло и постоянно хората се затрудняват да смъкват насъбраните мазнини там. Ако и вие желаете да се сдобиете с по-стегнат и плосък стомах, прочетете няколко потребни съвета.

Причина номер едно за това човек към момента да има мазнини в зоната на своя стомах е фактът, че той няма построена ефикасна рутина, изгаряща нежеланите натрупвания. Разбира се, всичко се свежда до мотивацията и верните стъпки за разрешаване на казуса.

Както се споделя – няма невъзможни неща, по тази причина не се отчайвайте, даже коремната зона да е една от най-трудните за „ обработка ”. Бъдете решени да премахнете коремните мазнини, а дребните промени, които ще виждате всеки ден, са изцяло задоволителни да поддържат вашата мотивация.

 
Вижте кои са 5-те най-хубави метода да премахнете коремните мазнини:
 
Упражнявайте се по верния метод
Дори да упражнявате, в случай че към момента не сте постигнали мечтаната форма на корема, евентуално някъде бъркате. Вие би трябвало да се упражнявате с такава активност и дълготрайност, че тялото ви да стартира да изгаря мазнини като източник на гориво.

Ако тренировката ви не е задоволително ефикасна, няма да съумеете да влезете във форма. Продължителността обаче също е фактор. Ако желаете да премахнете мазнините от корема си, ще се наложи да упражнявате всеки ден в продължение на час или даже по-дълго.

Интервалната подготовка с висока активност да вземем за пример подсигурява 800 изгорени калории за час. С бързо вървене изгаряте 450 калории за 60 минути. При плуването тези калории са 550 за час, а до момента в който карате колело в продължение на 60 минути, изгаряте 300 калории.

 
Създайте калориен недостиг
За да създадете подобен недостиг, би трябвало да приемате по-малко калории от нормалното и по този метод да забързате своя метаболизъм. Например, в случай че приемате по 2000 калории дневно, само че ги сведете до 1900, тогава организмът ви ще стартира да гори от своя запас с мазнини. Ако единствено няколко дни поддържате този калориен недостиг, ще започнете да виждате усъвършенствания в зоната на корема.

Някои от най-хубавите нискокалорични храни, на които да наблегнете са: кисело мляко, зелен боб, целина, моркови, краставици, броколи, леща.

Забележка: Не забравяйте да отчитате и калориите, които горите с тренировките си. Например, в случай че сте приели посредством храна 1900 калории и сте изгорили 500 калории във фитнеса, това прави 1400 калории излишък. Индивидуалните нужни на всеки човек са разнообразни, само че внимавайте да не намалите фрапантно калориите, които приемате.

 
Консумирайте храни, които оказват помощ за изгарянето на мазнините
Ограничаването приема на калории значи, че в този момент деликатно би трябвало да подбирате това, с което се храните. Трябва да избирате артикули, които дават отговор на вашия вкус и в същото време обезпечават хранителни субстанции. Празните калории от модифицираните храни няма да ви дадат трайна сила, както и потребни субстанции. Дори да приемете 1500 калории от несъответствуваща храна, към момента може да се чувствате гладни и изтощени.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР