Коремът е една от най-проблемните области, когато говорим за отслабване.

...
Коремът е една от най-проблемните области, когато говорим за отслабване.
Коментари Харесай

Ако закусвате това, за месец ще свалите 5 килограма от корем...

Коремът е една от най-проблемните области, когато приказваме за намаляване. На помощ идва една напитка, с която ще се вталите без да има потребност от физически натоварвания, написа Skafeto.com. Причина за затлъстяването доста постоянно е синдромът „ мързеливи вътрешности “.

Напитката, за която ще ви разкажем, е препоръчвана от експерти по диететика, защото тя може да помогне точно с неутрализирането на синдрома на мързеливи червата и ликвидирането на мазнини от тялото.

Ето и нужните артикули: 6-7 сини сливи (може и сушени), 2 супени лъжици овесени ядки, 100 мл вода, 1 чаена лъжичка смляно ленено семе, 1 чаена лъжичка какао, 300 мл кефир – отцеденото мляко от китайска гъба (или нискомаслено кисело мляко).

Залейте с вода сините сливи, и изчакайте 10 минути да набъбнат. В друга купа разбъркайте овесените ядки, какаото и смляното ленено семе. Добавете 300 мл кисело мляко към сместа и разбъркайте добре. След това нарежете на ситно сините сливи (или използвайте блендер, с цел да ги смелите) и ги прибавете към сместа.

Направете напитката вечерта и я оставете да отлежи в хладилника. На сутринта я изпийте вместо закуска. Пиете ли тази примес в продължение на един месец, ще загубите до 5 кг мастни натрупвания в региона на корема.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР