КОРАДО България е сред 10-те най-големи европейски производители на стоманени

...
Коментари Харесай

"КОРАДО" - единственият производител на стоманени радиатори в България

" КОРАДО България " е измежду 10-те най-големи европейски производители на стоманени панелни радиатори и единственото сдружение с сходно произвеждане в България. Историята на завода датира още от далечната 1968 година, а от 1998 година е дъщерно сдружение на чешката " КОРАДО Груп ", известна с безкомпромисното качество на продуктите си. Групата е 5-ият максимален производител на стоманени панелни радиатори в света и продажби в над 50 страни. През последните години предприятието в град Стражица бе осъвременено с вложения за над 11 млн. лв., с помощта на които работи с допустимо най-високо софтуерно съоръжение и организационна конструкция.
Портфолиото на - стоманени радиатори RADIK, дизайнерски отоплителни тела KORATHERM, тръбни радиатори KORALUX, вентилационни уреди и конвектори за отопление или изстудяване. Обемът на продукцията и индустриалните мощности надалеч надвишават потребностите на българския пазар, поради което огромна част се изнася в страни в и отвън Европейския съюз.

От 2017 година " КОРАДО България " е измежду 7-те компании, чиито акции се търгуват в премиум сегмента на БФБ.

RADIK - не просто артикул, а история ,
почнала преди повече от 30 години и влезнала в милиони домове и офиси на 5 континента с над 40 милиона панелни радиатори, с цел да носи топлота, уют и съвременен дизайн. се предлага допълнително от 6 серии, 33 модификации и над 200 цветови осъществявания.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР