. Корабът ще отплава утре сутринта и в неделя в

...
. Корабът ще отплава утре сутринта и в неделя в
Коментари Харесай

26 моряци от бургаския кораб „Дружба“ отново гласуват в открито море

. Корабът ще отплава на следващия ден сутринта и в неделя в намерено море ще се проведат изборите, евентуално някъде към турския бряг

 

Моряците ще дадат своя избор за трети път на кораба, като още веднъж упованията са за 100% интензивност, изясни капитанът. Корабът ще отплава на следващия ден сутринта и в неделя в намерено море ще се проведат изборите, евентуално някъде към турския бряг.



" Надяваме се времето да е положително, единствената компликация може да бъде това. Екипажът е подготвен, желае да гласоподава на 100 %, тъй че не чакаме никакви изненади. Всичко се организира на мостика на кораба под мой надзор. Не ни се е случвало да има изборни нарушавания “, сподели Чавдар Генчев.

„ Резултатите се изпращат под формата на сканиран протокол на нашата е-поща, след което ще ги отразим и прибавим към вота за целия избирателен регион. За 26 гласоподаватели е направен изборен лист, те са от разнообразни общини и области в страната, само че ще гласоподават за претендентите от 2 МИР-Бургас “, изясни Силвия Жекова от РИК-Бургас.

Фериботът поддържа линията Бургас – Батуми – Грузия, с изключение на екипажа, на него ще има и пасажери, само че те няма по какъв начин да гласоподават, тъй като не се знае авансово кой ще се качи.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР