Корабът плава под флага на Хонконг и е напуснал пристанището

...
Корабът плава под флага на Хонконг и е напуснал пристанището
Коментари Харесай

Киев: Първи цивилен кораб е преминал пред временния коридор в Черно море

Корабът плава под флага на Хонконг и е напуснал пристанището на Одеса. Контейнеровозът е в пристанището на Одеса от 23 февруари 2022 година

Украинският флот разгласи откриването на краткотраен черноморски " филантропични кулоар “ за цивилни кораби предходната седмица. Според изказването на военните той ще се употребява най-вече за излизане на кораби, които са били в украинските пристанища Черноморск, Одеса и Южни от началото на войната.

Тъй като опасността от съветските военни и от носещите се мини остава по целия маршрут, капитанът или притежателят би трябвало публично да удостовери готовността си да плава в рискови условия, с цел да могат корабите да преминат. На 13 август Русия насочи предупредителни изстрели по кораба " Сукра Окан ", плаващ под флага на Палау. Корабът пътуваше към пристанището в Измаил. Русия сподели, че нейният патрулен транспортен съд " Василий Биков " е стрелял с автоматизирано оръжие по кораба " Сукра Окан ", откакто капитанът не е дал отговор на настояването да спре за инспекция. След това плавателният съд е траял по пътя си към Измаил. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР