Кораб с дължина почти девет метра с около 20 души

...
Кораб с дължина почти девет метра с около 20 души
Коментари Харесай

Кораб изчезна безследно в Бермудския триъгълник

Кораб с дължина съвсем девет метра с към 20 души е липсващ сред Бахамите и Южна Флорида, без резултат е издирването, траяло 84 часа, оповестява американската брегова защита, съобщи DarikNews.

Районът, където е липсващ, е в границите на т. Нар. Бермудски триъгълник, повърхност от един милион квадратни километра море под формата на утопичен равностранен триъгълник, свързващ Маями, Пуерто Рико и Бермудските острови.

Няколко мита за изгубването на самолети и лодки при мистериозни условия донесоха злокобна популярност на този регион, който е една от най-натоварените морски директни зони в света, а също и с обикновено претрупан въздушен трафик.

Корабът е напуснал Бимини (Бахамите) в понеделник в посока към езерото Уърт (Флорида, САЩ) и, откакто не е достигнал дестинацията си в предстоящото време, за това е била алармирана американската брегова защита, която неотложно е почнала издирването му. На повърхност от към 27 359 квадратни километра, " почти два пъти по-голяма от Масачузетс ", съгласно известие на институцията, не са открити следи от кораба.

От бреговата защита приканиха всеки, който има информация за изчезналия транспортен съд, да се свърже с нея допустимо най-бързо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР