Кораб е бил ударен отгоре от ракета близо до йеменския

...
Кораб е бил ударен отгоре от ракета близо до йеменския
Коментари Харесай

Плавателен съд, „ударен от ракета отгоре“ близо до Йемен, докато скривалищата на оръжия на хутите оцеляват след удара на RAF

Кораб е бил ударен от горната страна от ракета покрай йеменския град Аден, оповестиха от Морските търговски интервенции на Обединеното кралство.

Смята се, че корабът е американска благосъстоятелност, съгласно разследващата компания Ambrey, и макар че ракетата е предизвикала пожар в трюма, той остава кадърен за корабоплаване. Амбри добави, че няма известия за жертви и че корабът не е бил обвързван с Израел.

Целена въздушна офанзива на английските и американските сили, ориентирана към изземване на оръжия, държани от бунтовниците хути, видя множеството от укритие оцелява съгласно изказване на чиновници на Белия дом. Блиц ударът върху скривалищата на дронове и ракети предходната седмица унищожи 90% от набелязаните, само че подкрепяната от Иран формация резервира три четвърти от способността си да стреля по кораби, преминаващи през Червено море, споделиха двама американски чиновници.

Двамата неназовани американски чиновници предизвестиха през уикенда, че даже след поразяване на повече от 60 цели с ракети и дронове с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР