Копродукция с участие на Чучков брадърс“ взе специалната награда на

...
Копродукция с участие на Чучков брадърс“ взе специалната награда на
Коментари Харесай

Копродукция с българско участие с две награди от кинофестивала във Венеция

Копродукция с присъединяване на „ Чучков брадърс “ взе специфичната премия на журито и премията за най-хубав средиземноморски филм на фестивала

„ Това е огромно самопризнание за нас и кино лентата „ Анонс ”. Предстоят ни още фестивали, ще забележим дали ще се приема по този начин добре на всички места “, споделя Борислав Чучков, продуцент от българска страна.

„ Анонс ” е подсилен и от Националния кино център.

. Режисьорът Махмут Фазил Коскун получи произведение на изкуството, основано от Академията по изящни изкуства във Венеция. Наградата, проведена от кутурната асоциация Teatro delMediterraneio, е спонсорирана от Националната федерация на италианската преса и от Националния съюз на италианските хроникьори.

 „ Анонс “ е комедия, която разкава за група бойци, които на 22 май 1963-а година се сплотяват, с цел да завладяват постройката на Националното радио в Истанбул с концепцията да разгласят държавен прелом. Но до момента в който стигнат до радиостанцията те се сблъскват с персони и събития, които разкриват  непредвидими житейски обстановки. Към края на нощта, героите са „ победени от радиостанцията “.

Цивилният живот, в който са въвлечени през въпросната нощ, неговото благосъстоянието и трудност, ги смазва с невидима и непреодолима мощност. Това е третият пълнометражен филм на режисьора Махмут Фазил Коскун след сполучливите “Wrong Rosary ” (2009) и „ Yozgat Blues ” (2013)
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР