Копнеете ли да усетите аромата, идващ от кухнята на нашите

...
Копнеете ли да усетите аромата, идващ от кухнята на нашите
Коментари Харесай

Най-вкусните банички на тиган от рецептурника на баба

Копнеете ли да усетите аромата, приближаващ от кухнята на нашите баби? Помните ли тези невероятни банички, които най-благата и блага жена в живота ви е приготвяла с цялото усърдие, на което е способна?
Ние ще споделим с вас рецепта за най-лесните, бързи и вкусни банички на тиган, които ще ви накарат да похапвате в унес.
Категорично това утринно ядене ще ви омагьоса, ще ви върне десетки години обратно и ще породи у вас мощно неспокойствие, бликащо от спомените за отминалото време.

Не е нужно да познавате радикално техниките, които нашите баби са употребявали, до момента в който сътворяват тези хрупкави банички, направени с обич.
Ние оптимално ще ви улесним, тъй че приготвянето на закуската да не граничи с невъзможното.
Ето какви артикули да си набавите:
• 1 пакет точени кори по ваш избор
• 300 гр бяло сирене
• 200 гр масло
• 3 яйца
• Лъжица брашно
Това е всичко, с което да разполагате, в случай че желаете да приготвите вкусни и ароматни банички от рецептурника на баба.
Начин на подготвяне:
 Тези сладки триъгълни банички с плодов заряд са безспорен ХИТ Тези сладки триъгълни банички с плодов заряд са безспорен ХИТ
Свикнали сме да си хапваме баничките със сирене, с всякакви зеленийки, с ориз, с кайма и с какво ли още не - въпрос на усет. Ето обаче едн...
Най-напред се въоръжете с готовност и самообладание. След това се заемете със значителната част, а точно кулинарията.
Вземете една кора и я нарежете по ширина на дълги правоъгълници. В купа си разбийте сиренето и две от яйцата.
В единия завършек на кората поставете от сместа и започнете да сгъвате на триъгълник.
Сложете маслото в тигана да загрява на муден огън, тъй че да не прегори и да се получи оня противен аромат.
След като напълните баничките със примес от сирене и яйце, можете да се захванете с пърженето на закуската.
 Най-лесната рецепта за домашна баничка с подготовка 5 минути Най-лесната рецепта за домашна баничка с подготовка 5 минути
Обикновено вкусната домашна баница изисква време за подготвяне, поради нареждане на заливката и систематизиране на плънката. Тази рецепт...
Преди това обаче панирайте всяко триъгълниче в примес от яйце и лъжица брашно. Постарайте се цялата баничка да бъде обгърната от яйчената панировка, тъй че да се получи оня хрупкав кант, който всеки обича.
Обикновено това не е най-приятният миг за домакините, само че в този случай ще се изненадате по какъв начин времето ще полети, а чинията с подготвени банички бързо стартира да се изпразва.

Цялото семейство ще ви наобиколи и с усмивка ще граби от неустоимите вкусотии, току – що минали през термична обработка.
Побързайте да ги извършите и се върнете обратно във времето, когато нашите благи баби са влагали сърце и душа във всичко това, което са творили за своите деца!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР