Координаторът за Пловдив – град на „Има такъв народ“ Красимир

...
Координаторът за Пловдив – град на „Има такъв народ“ Красимир
Коментари Харесай

Лидерът на ИТН в Пловдив подаде оставка: Мислех да го направя още преди 3 месеца

Координаторът за Пловдив – град на „ ИТН “ Красимир Дончев е подал през днешния ден оставка. Тя е адресирана до основния секретар на партията Виктория Василева и зам.-председателя Тошко Йорданов.

„ Причините са сложни, изключително след протичащото се през последните дни – излизането на Има Такъв Народ от управническата коалиция и свалянето на ръководителя на Народно събрание Никола Минчев от поста, и с гласовете на Има Такъв Народ. Мислех да подам оставката си още преди 3 месеца, само че останах с вярата, че някои от нещата в локалната конструкция ще се трансформират. Уви, оттогава до в този момент нищо не се случи “, сподели Дончев по Радио Пловдив.

Към неслучващото се той изброи отношението към локалната конструкция и диалогичността от страна на Тошко Йорданов, неналичието на всякаква информация и организираност.

Дончев не се ангажира какви са настроенията у останалите членове на Има Такъв Народ в Пловдив, само че добави, че съгласно него „ при последваща коалиция с ГЕРБ те няма да са доста ОК за това “.

Красимир Дончев е вторият координатор за Пловдив град, който напуща редиците на Има Такъв Народ. Предишната Николина Деспотова бе отстранена през есента, а координаторът за регион „ Южен “ Ивайло Василев подаде оставка през април.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР