Контузията в глезена, която получи Антъни Едуардс, не е сериозна

...
Контузията в глезена, която получи Антъни Едуардс, не е сериозна
Коментари Харесай

Усмивки в Минесота след новините за Антъни Едуардс

Контузията в глезена, която получи Антъни Едуардс, не е сериозна и се чака той да се завърне в игра в околните дни, оповестиха от отбора на Минесота Тимбъруулвс.

21-годишният гард, който през този сезон игра в " Мача на звездите " в Националната баскетболна асоциация, обърна десния си гален още в първата четвърт на мача с Чикаго Булс в петък, който " горските вълци " изгубиха със 131:139 след две продължения.

Заради контузията той не игра и в събота при провалянето със 107:122 от Торонто Раптърс, което бе първият му пропуснат мач за сезона

Едуардс, който бе определен под номер 1 в драфта през 2020 година, обаче към този момент е свалил шината, която му бе сложена, а отокът на крайници му е понижен сензитивно.

През сегашния сезон 193-сантиметровият Антъни Едуардс има индикатори от 24,7 точки, 5,9 битки и 4,4 асистенции приблизително на мач, като е взел присъединяване в 71 дуела. Минесота Тимбъруулвс заема девето място в класирането в Западната конференция с индикатори от 35 победи и 37 загуби и ще се нуждае незабавно от услугите на водещия си изпълнител в оставащите 10 мача от акцията, с цел да попадне в плейофите./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР