Контузията на централния бранител на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър не

...
Контузията на централния бранител на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър не
Коментари Харесай

Контузията на Магуайър не се оказа сериозна и той може да играе още утре

Контузията на централния защитник на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър не е сериозна и той може да играе още в утрешното домакинство срещи Норич Сити. Това разкри мениджърът на " алените дяволи " Оле Гунар Солскяер на днешната си конференция.

" Има късмет да играе на следващия ден. Беше нещо малко, не знам от кое място пристигнаха тези информации за сериозността на контузията. Може би сте се объркали с Хари Кейн. Хари Магиайър ще тренира през днешния ден и ще забележим по какъв начин се усеща. Той е войник и желае да играе. Ако няма огромен проблем, постоянно ще желае да играе. Направи го и против Уулвс. На почивката почувства дискомфорт, само че беше неотстъпчив, че ще продължи да играе. Беше покрай това да играе и против Сити, само че просто не бе изцяло подготвен ", съобщи Солскяер.

Относно възможния трансфер на капитана Ашли Йънг в Интер мениджърът съобщи следното: " Той е наш капитан. Има доста спекулации, само че ние сме привикнали с това. Ашли постоянно се е отнасял професионално и е бил съсредоточен, тъй че не мисля, че това ще се промени. Дали ще си тръгне? Това ще обсъдим аз и той, в случай че се появи нещо. В момента нямаме доста здрави играчи, тъй че се нуждаем от всички. "

Солскяер разяснява сбито и слуховете, че е следил онлайн изявите на халфа на Спортинг Бруно Фернандеш, защото е възобновил интереса си към португалеца: " Пак се връщаме към спекулациите. През цялото време вървим някъде и гледаме мачове, само че няма никакво значение по кое време и къде съм бил. Това е състезател, който е в различен клуб, и не мога да приказвам за него. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР