Контузията на Рафаел Надал не е сериозна и той ще

...
Контузията на Рафаел Надал не е сериозна и той ще
Коментари Харесай

Контузията на Рафаел Надал не е сериозна

Контузията на Рафаел Надал не е сериозна и той ще бъде изцяло възобновен след три седмици. Това демонстрираха обстойните медицински прегледи, които международният номер 1 мина. Травмата му е на мускул на бедрото на десния крайник, само че не е нещо изключително, съобщи Sporta.bg.

Вчера 31-годишният испанец се отхвърли на 1/4-финалите на Откритото състезание на Австралия против Марин Чилич при резултат 2:2 сета и 2-0 в интерес на хърватина в петата част. Рафа получи контузията още в четвъртия сет, когато взе медицински таймаут. Той продължи да играе, само че стигна до степен, в която едвам се движеше обикновено по корта, и реши да постави завършек на тъгите. Матадора въпреки всичко ще резервира първото място в ранглистата на АТР.

Надал ще се върне в Испания, ще си почива известно време и ще се концентрира върху физиотерапия. След към две седмици той се чака да възобнови тренировки, а до три седмици - да се възвърне изцяло.

16-кратният притежател на " мейджър " титли въпреки всичко има намерение да не трансформира своята стратегия. Очаква се той да се завърне в формален мач на шампионата в Акапулко, който стартира на 26 февруари, а по-късно да играе за " Слънчевия дубъл " в Индиън Уелс и Маями.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР