Контузията на Новак Джокович продължава да е една от най-обсъжданите

...
Контузията на Новак Джокович продължава да е една от най-обсъжданите
Коментари Харесай

Броуди: Последствията за Джокович ще са сериозни; видяхме какво стана с Надал

Контузията на Новак Джокович продължава да е една от най-обсъжданите тематики в света на тениса през последните дни, откакто сърбинът завоюва купата на Аустрелиън Оупън, въпреки че през цялата конкуренция страдаше от контузия в региона на лявото бедро и даже неговият треньор Горан Иванишевич призна, че 97% от останалите играчи биха се отказали незабавно, в случай че бяха в същото състояние.

Изглежда обаче голям брой други състезатели не могат да одобряват за допустимо спечелването на купа в Големия шлем, когато имаш толкоз сериозен физически проблем и Лиам Броуди се трансформира в следващото име, което изрази подозрение по отношение на травмата на Джокера и очевидно сподели несъгласието си с намесата на турнирния шеф Крейг Тайли, който показа по какъв начин сърбинът фактически е играл с 3-сантиметрово скъсване на подколенното сухожилие.

" Какво е вашето мнение по въпроса? Намирам за извънредно необичайно, че Крейг Тайли си разрешава да популяризира персонална здравна информация, която самият Новак не е удостоверил първи. Невероятно е, че Джокович е съумял да изиграе и завоюва седем мача в сходно положение, тъй като сестра ми страдаше от същата травма и знам какъв брой е неприятно. Ако Новак фактически е имал сходен проблем, то това може да докара до затруднения в дълготраен проект за него, защото приказваме за съществено скъсване. Спомняме си какво се случи с Надал на Уимбълдън, когато раздра коремен мускул против Фриц и от този момент Рафа просто не може да сервира по познатия метод - безапелационен е миналогодишният 1/16-финалист на Уимбълдън.

Източник: GoTennis.Ru

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР