Контузията на халфа на Пари Сен Жермен Марко Верати изглежда

...
Контузията на халфа на Пари Сен Жермен Марко Верати изглежда
Коментари Харесай

Контузията на Верати е по-сериозна от очакваното

Контузията на халфа на Пари Сен Жермен Марко Верати наподобява ще се окаже по-сериозна от в началото предстоящото. Италианецът има контузия на прасеца, получена по време на подготовка след конфликт с Ерик Чупо-Мотинг. Първоначално от клуба не смятаха, че казусът е сериозен и го включиха в състава за финалите в Шампионската лига в Португалия. Последните прегледи обаче са посочили, че той може и да не е в положение да играе, оповестява RMC Sport.

Смята се, че Верати сигурно ще пропусне конфликта от 1/4-финала в Шампионската лига с Аталанта в сряда. Всъщност обаче може да се окаже, че той ще отсъства най-малко няколко седмици и от ПСЖ няма да могат да разчитат на него в мачовете до финала, в случай че стигнат до там.

Това е следващ проблем в състава на френския първенец. Килиан Мбапе също има травма в глезена, а в лазарета е и Лейвин Курзава. Тома Мюние и Единсон Кавани напуснаха клуба, а Анхел Ди Мария е осъден за срещата с бергамаските.

Още по-странното е, че даже и треньорът Томас Тухер изкълчи гален и счупи метатарсалнана костица по време на тренировката на отбора в четвъртък.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР