Контузия извади от строя една от най-красивите и лъчезарни участнички

...
Контузия извади от строя една от най-красивите и лъчезарни участнички
Коментари Харесай

Жесток инцидент с Мис България във „Фермата“, карат я в болница – СНИМКИ

Контузия извади от строя една от най-красивите и лъчезарни участнички във „ Фермата “. Мис България Нанси Карабойчева пострада в борба за експедитивност и централизация, и мигновено беше откарана в болница, а контузията съкруши освен нея, само че и съотборниците й от „ Канатица “.

Блондинката, която преди време е упражнявала волейбол, скочи от високо по време на тестване за експедитивност и централизация, приземи се изкривено върху глезена си и извика от болежка. Секунди по-късно стана ясно, че не може да се изправи на крайници и на терена дойде доктор.

„ Коляното е усукано грубо, отиваме да създадем фотография “, отсече медикът, а потърпевшата беше натоварена на носилка и отпътува към лечебно заведение.

Самата Нанси одобри тежко контузията, тъй като не е ясно по кое време и по какъв начин ще се върне в риалитито. „ Рева от гняв, не от болежка! Искам да я вземете тази игра! “, сподели тя на съотборниците си от „ Канатица “. Тимът й обаче падна от „ Елбетица “ и упрекна за загубата си операторката в прът център Иванка, която се забави по трасето.

След провалянето си алените се върнаха с увесен нос в мизерните условия на „ пъкъла “, а зелените заживяха нашироко в „ парадайса “./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР