Контузеният нападател на Тотнъм Ерик Ламела все още не е

...
Контузеният нападател на Тотнъм Ерик Ламела все още не е
Коментари Харесай

Никой не знае кога ще свърши дългият кошмар за ас на Тотнъм

Контузеният нападател на Тотнъм Ерик Ламела към момента не е наясно по кое време ще може да играе за отбора си. В сряда се навършва тъкмо една година от тежката му контузия, само че "шпорите " не желаят да прибързват с стартирането му в игра.

Аржентинецът игра за последно на 25 октомври 2016 година против Ливърпул за Купата на Лигата и незабавно по-късно получи проблем в бедрото. Цяла година той не може да се възвърне изцяло, въпреки че упованията бяха на три пъти към този момент да се е завърнал.

"Ерик не е в сметките ми за мача с Уест Хем за Купата на Лигата. Той към този момент е доста, доста по-добре, само че към момента не е на линия. Честно казано, не знам по кое време ще мога да го употребявам. Той е навън от една година, не желая да пожертвам ненужно. Може да му би трябвало още един ден, една седмица или един месец, никой не знае ", съобщи мениджърът Маурисио Почетино.

Добрата вест за него е, че изцяло възобновен е Дани Роуз, който също беше тежко контузен. Той имаше проблем с коляното, получен на 31 януари в мача със Съндърланд, само че към този момент е подготвен за титуляр, откакто изигра няколко минути и против Реал Мадрид в Шампионската лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР