Контузеният Габриел Мартинели пропусна тренировката на Арсенал преди мача-реванш от

...
Контузеният Габриел Мартинели пропусна тренировката на Арсенал преди мача-реванш от
Коментари Харесай

Артета призна за проблем в Арсенал

Контузеният Габриел Мартинели пропусна тренировката на Арсенал преди мача-реванш от осминафиналите в Шампионската лига вкъщи против Порто, съобщи мениджърът на лондончани Микел Артета. Специалистът не изключи опцията да включи нападателя в състава за решителния дуел на стадион " Емирейтс ".

Мартинели пропусна успеха на " артилеристите " с 2:1 вкъщи над Брентфорд във Висшата лига в събота, откакто бразилският нападател беше сменен по време на успеха с 6-0 против Шефилд Юнайтед предишния понеделник, откакто получи порязване на крайници.
 Арсенал победи Брентфорд с 2:1 в мач от Висшата лига
Хаверц опуши " пчеличките " със специфична отрова в края на мача, с цел да изкачи Арсенал на върха

Ето детайлности

" Няма доста вести. Все още имаме 24 часа и се опитваме да подготвим всички за на следващия ден. (Такехиро Томиясу) направи първата част (от тренировката), Габи - не. Ще забележим какво ще стане ", разяснява Артета на конференция в понеделник, когато беше запитан за новините към състава.

Централният бранител Томиясу, който не е играл за Арсенал след провалянето им с 1:2 от Фулъм в новогодишната нощ, взе участие в заниманието на отбора в понеделник вечерта.

Габриел Жезус, Томас Партей и Александър Зинченко също се завърнаха към тренировките, откакто пропуснаха първия мач против " драконите ", изгубен с 0:1.

" Със сигурност ще би трябвало да променим няколко неща, с цел да създадем доста повече положения. Това е равнището на Шампионската лига. Има два мача, би трябвало да подобрим представянето ни спрямо първия мач. Единството в състава е необикновено, само че това е естествено. Те в действителност се схващат. Когато имат шанса да създадат нещо по-добро и да измъкнат някого от непредвидени проблеми, всички са подготвени незабавно да го създадат ", сподели още испанският експерт пред медиите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР