Контузената звезда на Голдън Стейт Стеф Къри може да се

...
Контузената звезда на Голдън Стейт Стеф Къри може да се
Коментари Харесай

Стеф Къри се завръща към тренировки с Голдън Стейт

Контузената звезда на Голдън Стейт Стеф Къри може да се причисли още веднъж към отборните тренировки тази седмица, само че към момента не е ясно по кое време той ще може да се завърне в игра, оповестиха от отбора от НБА.

34-годишният баскетболист пропусна последните 12 мача от постоянния сезон, откакто получи изкълчване на връзки и наблягане на левия крайник на 16 март против Бостън Селтикс.

Голдън Стейт се класира за плейофите в Западната конференция. Серията им от първия кръг против Денвър стартира в Сан Франциско в събота вечер.

От тима споделиха, че Къри „ продължава да реализира добър прогрес в процеса на възобновяване “.

Stephen started individual on-court activities last week (shooting, running) and may return to team practices at some point this week.

His eventual return to game action—and the possibility of playing this weekend—is undetermined and will be based on his continued progress.
— Golden State Warriors (@warriors)
Баскетболистът стартира самостоятелни тренировки през предходната седмица, в това число пукотевица и тичане.

Дали той ще играе в събота „ ще се реши въз основата на неговия непрестанен прогрес “, съгласно изказване на Голдън Стейт в „ Twitter “.

34-годишният Къри има през сезона с 25.5 точки, 5.2 битки и 6.3 асистенции приблизително на дуел на сметката си. Осемкратният участник в Мача на звездите е записал в кариерата си приблизително 24.3 точки, 6.5 асистенции и 4.6 битки в 826 срещи за 13-е сезона в Голдън Стейт.

Голдън Стейт има 8 победи и 10 загуби в мачовете, в които Къри не е играл от началото на акцията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР