Концесията на летище София скара БСП, ГЕРБ и Демократична България.

...
Концесията на летище София скара БСП, ГЕРБ и Демократична България.
Коментари Харесай

Концесията на летище София скара БСП, ГЕРБ и Демократична България

Концесията на летище София скара Българска социалистическа партия, ГЕРБ и " Демократична България ". Опозицията се усъмни в контракта, а от ГЕРБ заговориха за нова политическа коалиция.

Според Българска социалистическа партия има неясноти към контракта. Социалистите настояват, че договорката се печели от компания, която е дала доста по-ниска цена, а концесионните такси са опростени.

„ Как познаха, че COVID-19 ще се развива толкоз дълго, та ще освободи за първите 10 години заплащането на концесионните такси. Това значи, че има нещо гнило в България, не в Дания “, съобщи Румен Гечев от Българска социалистическа партия.

И от „ Демократична България “ подлагат на критика концесията.

" Българският Министерски съвет е изискал от Европейската комисия размера на държавна помощ от половин милиард, с което да може да се откаже от събирането на концесионни такси за 10 години, поради Коронавирус рецесията “, сподели Христо Иванов, съпредседател на " Демократична България ".

От ГЕРБ отхвърлиха всички обвинявания и допълниха, че Коронавирус рецесията е блъснала съществено бранш авиация.

„ Коалиция сред „ Демократична България “ и Българска социалистическа партия в координирана акция, наподобява на партизански набег, с едни и същи тези нападнаха с три Н-та - непросветеност, неначетеност и неплатежоспособност, детайли от договорката “, съобщи Росен Желязков, министър на превоза.

От ГЕРБ се усъмниха, че при друго държавно управление ще бъде оповестена нова процедура със занижени критерии.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР