Концертната зала на Младежкия дом във Варнаще бъде с нова

...
Концертната зала на Младежкия дом във Варнаще бъде с нова
Коментари Харесай

Oбновяват концертната зала на Младежкия дом по национална програма на МОН

Концертната зала на Младежкия дом във Варнаще бъде с нова осветителна техника и озвучаване. Предстои и замяна на театралните ръкави и пердета на сцената. За задачата ЦПЛР – Общински детски комплекс в морската столица ще бъде финансиран с 23000 лева по Националната стратегия „ Подкрепа за личностно развиване на децата и учениците “ на Министерството на образованието и науката.

„ Надяваме се, че плана на ОДК „ Изграждане на модерни условия за детско творчество, креативност и нововъведения посредством спектакъл, танци и музика, който е под надпис „ Творчески дух и пространство “, ще бъде осъществен още преди началото на новата образователна година. “, съобщи Монка Николова, шеф на ОДК.

„ В тази зала репетират доста сформира от направление „ Изкуство “ – балетни, театрални и музикални школи, танцови сформира, които се управляват от висококвалифицирани педагогичен експерти. Оборудването и обзавеждането на репетиционната зала, с завършена и обособена сцена, ще даде опция на учениците да се почувстват същински актьори и музикални реализатори. “, добави Николова.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР