Концертите на Лили Иванова от тазгодишното й турне са на

...
Концертите на Лили Иванова от тазгодишното й турне са на
Коментари Харесай

Заради новите ковид мерки: Турнето на Лили пред провал

Концертите на Лили Иванова от тазгодишното й турне са на път да се провалят поради новата вълна от коронавирус, разбра HotArena.

До момента примата е изнесла единствено един концерт във Варна, само че й остават още 6, полседният от които би трябвало да е на 16 декември в София. Дали обаче ще се състои, даже самата Лили не знае. Всички изяви от турнето, като се изключи тази в Пловдив, се организират в зали поради метеорологичните условия, а точно представленията на закрито попадат под строги ограничаващи ограничения. Към момента по заповед на слижебния здравен минстър Стойчо Кацаров всевъзможни сходни мероприятия могат да се организират при 50% от потенциала на салоните. 

Съответно на Лили ще й се наложи да пее пред на половина празни зали. По-големият проблем за примата обаче е, че тя ще бъде съществено ощетена финансово, защото може да продаде единствено половината места. Заради комплицираната икономическа конюнктура Иванова не може и да усили цените на билетите, с което да компенсира понижения потенциал. В момента те се продават на цени сред 30 и 80 лв.. По-скъпи са само в София, където най-високата сума за пропуск е 200 лв.. 

Същевременно разноските на звездата ще си останат същите и няма да намалеят на половина, както приходите. Лили би трябвало да заплати наемите на залите, тон и осветяване, хонорарите на бенда, път и престой по градовете. Отделно и този път няма да пести средства за външния си тип и с нея ще пътува специфичен екип, който да се грижи за съвършената й визия. Тя сигурно няма да е на минус в края на турнето, само че и изрично няма да завоюва толкоз, колкото във времената преди коронакризата, написа Галерия. 

Освен това билетите за концертите й към момента не са изцяло разпродадени и има не малко свободни места. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР