Концертът във Варна ще бъде още по-специален за Мария Илиева

...
Концертът във Варна ще бъде още по-специален за Мария Илиева
Коментари Харесай

Мария Илиева с концерт днес във Варна с вход свободен за деца

Концертът във Варна ще бъде още по-специален за Мария Илиева и фамилията ѝ, тъй като дребната ѝ щерка София ще чества третия си рожден ден от първи ред в публиката на Летния спектакъл през днешния ден, 24 юни..

Лятото за Мария Илиева към този момент стартира обещаващо – след концерт във Виена и премия за Най-добра колаборация с Миро от Годишните музикални награди на БГ Радио, поп кралицата редува подготовките за идното си турне със фотосите на новия сезон на „ Гласът на България ”. Песента „ 100 аргументи ” се трансформира в обичана ария на меломаните и заслужи ролята си на кръстник на идно турне.

Междувременно непоказвани до момента фрагменти и страсти от миналогодишното турне на Мария Илиева направиха премиера в специфичен филм, отдаден на него.

„ Много е вълнуващо, че някои мои песни са по-възрастни от много хора в публиката ми! ” споделя Мария. „ Наистина е вдъхновяващо да ги виждам по какъв начин знаят текстовете и пеят с мен! Именно по тази причина взех решение концертите ми и това лято да са с вход свободен за всички деца до 12 години. Искам тези вечери да се трансформират в самобитен фамилен празник на музиката. ”
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР