Концертът ще се проведе на 8 юни в Бургас, а

...
Концертът ще се проведе на 8 юни в Бургас, а
Коментари Харесай

Бургас се обединява в мегаконцерт в подкрепа на малкия Тео

Концертът ще се организира на 8 юни в Бургас, а посетителите ще могат да влизат против алегоричен вход от 10 лв.

Десетки изпълнители  се сплотиха към идеята  . Те вземат присъединяване в  огромен концерт , който ще се проведе  на 8 юни от 18:00 часа  в Летния спектакъл на Бургас.

Теодор е единствено на пет години и  страда от детска церебрална парализа . Досега той не е имал опция за радостно и нехайно детство, но  това може да се промени , с помощта на процедура, която се назовава селективна дорзална ризотомия /SDR/. Чрез нея детето ще получи шанс  най-сетне да проходи устойчиво . Такава процедура се извършва  най-успешно в Съединени американски щати , само че за нея са необходими  49 118 $ .

Сумата е непостижима за фамилията, заради което е стартирана благотворителна  акция за набиране на средства .
 За интервенцията на Тео са нужни 49 118 долара
Концертът в поддръжка на Тео е проведен от  мото клуб „ New Race MMC “  и задачата му е да способства за събирането на парите за лекуването. 

Символичният вход ще е 10 лв. , само че всеки клиент може да подари и повече средства по свое предпочитание, а децата  ще бъдат пускани гратис .

В благотворителното шоу ще вземат участие  известни реализатори - Танцова школа " Дюн ", Брейк и хип-хоп клуб " Black Style Squad ", група " Рап Нация ", Николай Гурманов-артист и комедиант, КСА " Нефтохимик Бургас 2011 ", Калоян, Виктор и Десислава - финалисти от " Гласът на България ", Трио " DeJavu " - артисти,  Александра Димитрова - национална певица, Гайдари с началник Георги Миронски, Танцов отбор " Зорница ", Танцов отбор " Пламък " ; Фолклорен отбор " Атанас Манчев " при Народно Читалище Пробуда-1880г., Бургас, Рок група " Four ", Детски балет от Национално учебно заведение ва музикално и театрално изкуство " Проф. Панчо Владигеров " - Бургас; " FO " и Преслава Пеева - артисти, Кристина Дончева - финалист в " Гласът на България " през 2020г. 

Всички те ще се включат в концерта безплатно. Очаква се представлението да продължи  над три часа , защото предлага много  богата и разнообразна стратегия
 Организатори на концерта са мото клуб „ MCC New Race “
Организаторите от „ New Race MMC “ призовават  бургазли и гостите на града  да посетят концерта и  да дарят средства , с които да бъде финансирано лекуването на дребния Тео. Поканен е и кметът  Димитър Николов,  както и всички мотоклубове, като се чака огромна част от тях да участват и  да се включат в благотворителната самодейност

" Клубът ни има традиция всяка година, на рожденния си ден, да се събират пари за деца в потребност. Тази година Тео е нашият избор. Надяваме се следващата година да бъдем по-единни в мото средите и още веднъж да се обединим в такава идея, с цел да зарадваме и помогнем на други деца в потребност. И дано това стане традиция! Най-важното нещо в живота ни са усмивките на децата, нашите и вашите деца ", сподели Атанас Киров, основател на мото клуб NEW RACE MCC.

Дарителска сметка:

BGN-Теодор Стоянов Калоянов
IBAN:BG13STSA93000027839923
BIC:STSABGSF
paypal:teodork18

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР