Концертът на звездата в Манчестър беше отменен, а феновете –

...
Концертът на звездата в Манчестър беше отменен, а феновете –
Коментари Харесай

Арестуваха Ники Минаж на летището в Амстердам

Концертът на звездата в Манчестър беше анулиран, а почитателите – разочаровани

Феновете на Ники Минаж останаха разочовани, откакто концертът на американската рапърка в Co-op Live arena в Манчестър беше анулиран в последния миг. Причината – звездата беше задържана на летище „ Схипхол “ в Амстердам.

Минаж е била задържана по съмнение за владеене на леки опиати. По-късно тя бе санкционирана и осовободена, само че по този начин и не съумя да

стигне до Манчестър в точния момент за концерта си в събота, който беше отсрочен, а чакащите я 20 000 почитатели си потеглиха с отчаяние.

Сред тях беше Имоджен Поуп, на 18 години, от Нютън льо Уилоус в Мърсисайд, която сподели, че е гневна.

„ Похарчих 150 паунда за билета си и си пуснах почивен ден. Чакахме 3 часа и няй-накрая нищо “, споделя тя.

17-годишният Елис Дей от Чешър пък напряко съобщи, че е съспина от новината: „ Дойдохме тук, прекарахме през целия ден в подготовка, с цел да забележим звездата. Наистина е разочароващо, когато в последния миг ни споделят, че тя няма да се появи. “

Рапърката попадна в заглавията на вестниците и по време на пандемията от Ковид, откакто пропусна звездното събитие Met Gala в Ню Йорк поради условието участниците да бъдат имунизирани.

Тя отхвърли да се имунизира преди да „ направи задоволително проучвания “. Ники Минаж съобщи, че другар на братовчед ѝ в Тринидад е имал подути тестиси след слагането на имунизацията - изказвания, които провокираха публично опровергаване от страна на министъра на опазването на здравето на карибската страна.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР