Концертът на шоумена е планиран да бъде през юни в

...
Концертът на шоумена е планиран да бъде през юни в
Коментари Харесай

Няма Равен! Слави Трифонов Пак Заби Всички В Земята, Цял Свят Гледа Българския Шоумен И Цъка! Супер Звездата Шакира Му Е

Концертът на шоумена е плануван да бъде през юни в зала „ О2 сцена ”. Това е една от най-големите и най-скъпи зали в Англия, а и в света.

За концерта на Слави, билетите варират сред 60 и 130 лири. Което ги прави двойно и даже тройно по-скъпи от тези за концертите на Шакира и Деми Ловато.

Световните любимки ще пеят след Трифонов, а пропуските за техните шоута са сред 45 и 70 лири.

Само за правостоящи цените са към 50–60 лири, а тези, които желаят да се настанят във ВИП ложи с ваучери за храна и питиета, може да се бръкнат с най-малко 120 лири. Това е най-скъпото шоу на Слави, а също така и едно от най-големите.

Дългият за трети път изнася концерт пред българите в Англия. През 2004 той пя в паметната „ Астория ”. 2016 съумя да изпълни именития „ Уембли ”, а в този момент ще пее в една от най-големите концертни зали в света.

Билетите бяха пуснати в продажба още в петък в 11 часа българско време. На черния пазар се чака цените за пропуските да бъдат двойни, написа hotarena.net.

След шоуто Слави евентуално ще получи над 4 милиона лв. доходи. И когато се разплати с техниците, обичания си бенд и целия екип, ще прибере облага от най-малко 2 милиона лв..

Евгени Димитров — Маестрото, съобщи, че това е един от най-грандиозните планове на екипа. Преговорите за концерта са правени повече от половин година, а също така се работи с най-хубавите международни компании по озвучаване и театрални резултати.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР