Концертът на Лили Иванова ще бъде на 13 юли от

...
Концертът на Лили Иванова ще бъде на 13 юли от
Коментари Харесай

Лили Иванова ще пее на Роженските поляни

Концертът на Лили Иванова ще бъде на 13 юли от 21:30 часа на церемонията по откриването на Паметника на обединяването – Пилон „ Рожен “

Лили Иванова ще изнесе концерт на церемонията по разкриване на Паметника на обединяването – Пилон „ Рожен “. Това оповестиха от пресцентъра на Фондация „ Наследство в бъдещето “, чийто план е построяването на 111-метровия стълб на Роженските поляни в Родопите.

Концертът на Лили Иванова ще бъде на 13 юли от 21:30 часа. Организаторите чакат на церемонията по откриването на пилона да участват сред 70 000 и 100 000 души, съобщи Българска телеграфна агенция.

Пилонът ще вдигне българското знаме на 1430 м надморска височина. В основата ще бъде вградена капсула на времето и плоча от мрамор, изобразяваща картата на България, с послания към бъдещите генерации.

Пилонът „ Рожен “ ще е с диаметър три метра при основата и 0,75 метра при върха. Конструкцията ще е от 12 секции с дължина от 8 до 12 метра, а общото тегло на коничния дирек ще е 55 тона. През ноември Национална дарителска акция „ България заслужава! “ стартира събирането на послания от днешните млади българи към бъдещето.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР