Концертът на филхармонията на Хамбург за лидерите на страните от

...
Концертът на филхармонията на Хамбург за лидерите на страните от
Коментари Харесай

Хамбургската филхармония свири за лидерите на Г-20

Концертът на филхармонията на Хамбург за водачите на страните от Г-20, чиято годишна среща на върха се организира в северния немски град, бе занимателен, съобщи ДПА.
 ХАМБУРГ БГНЕС
Причината е първата среща сред президентите на Съединени американски щати и Русия, Доналд Тръмп и Владимир Путин, която продължи с към час и половина повече от плануваното.
 ХАМБУРГ БГНЕС
Хамбургската филхармония свири за водачите на двадесетте огромни стопански системи Деветата симфония от Бетховен.
 ХАМБУРГ БГНЕС
Ръководителите на Г-20 бяха посрещнати в новата концертна зала в северния немски град, Елбфилхармони, която бе открита през януари, от нейния шеф Кристоф Либен-Зойтер.
 ХАМБУРГ БГНЕС
Лидерите от Голямата двадесеторка, в това число немският канцлер Ангела Меркел и американският президент Доналд Тръмп, дойдоха в залата макар придружените от принуждение митинги против срещата. Хиляди стачкуващи се пробваха да препречат пътя към Елбфилхармони.
 ХАМБУРГ БГНЕС
Полицията бе принудена да употребява сълзотворен газ против протестни групи. По тематиката Протестите в Хамбург против срещата на върха на Г-20 не престават (СНИМКИ/ВИДЕО) 3-годишният наследник на Джъстин Трюдо се трансформира в медийна звезда в Хамбург (СНИМКИ) Лидерите от Г-20 се събраха за обща фотография в Хамбург (ВИДЕО)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР