Концерт подава доклад в полицията след шоуто на Cardi B в Лас Вегас

...
Посетител на концерт е подал сигнал в столичното полицейско управление
Коментари Харесай

Посетител на концерт е подал сигнал в столичното полицейско управление на Лас Вегас (LVMPD), след като е бил „ударен от предмет, хвърлен от сцената“, каза полицията в изявление до CNN в понеделник.

Полицията не спомена Карди Би в изявлението си, но адресът в доклада за инцидента съвпада с мястото, където тя имаше представление в събота.

„Според жертвата тя е присъствала на събитие на 29 юли 2023 г. в имот, разположен в блок 3500 на булевард Лас Вегас. По време на концерт тя беше ударена от предмет, който беше хвърлен от сцената“, казаха властите.

Според полицията няма арест или цитат.

По-рано CNN съобщи, че Cardi B е свирила в Drai’s Beach Club в Лас Вегас през уикенда, когато член на публиката е хвърлил питие към сцената, както се вижда във видеозапис, публикуван в социалните медии.

В клипа се вижда как рапърката се пръска с течност от чашата, докато изпълнява своя хит от 2018 г. „Bodak Yellow“. Cardi B бързо реагира, като хвърли микрофона си в публиката, докато охраната се втурна към сцената и към тълпата.

CNN се обърна към офиса на окръжния прокурор на окръг Кларк за коментар и се обърна към отдела за публични архиви на LVMPD за копие от полицейския доклад.

Инцидентът в Лас Вегас в събота е само последният от множество подобни сцени на концерти, където артисти са станали мишена на предмети, хвърляни по тях, докато са на сцената, като някои артисти са получили наранявания в резултат.

Едва напоследък изпълнителите се ангажират с членовете на своята публика, когато видят поведение, което не одобряват.

CNN се свърза с представител на Cardi B за коментар.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР