Концерт под звездите и тази година ще има в столицата.

...
Концерт под звездите и тази година ще има в столицата.
Коментари Харесай

В очакване на 2024: Кои звезди ще радват хората на открито в новогодишната нощ

Концерт под звездите и тази година ще има в столицата. Вече стартира подготовката за новогодишния концерт на площад " Княз Александър Първи ". За посрещане на 2024 година се приготвят и други градове в страната.
СОФИЯ
Концерт без заря, само че със светлинно шоу и реализатори за всеки усет в София. Дони и Нети, група " Остава ", Ибряма и неговият оркестър са единствено част от музикантите, с които хората на площада ще посрещнат новата година. Началото е в 21:30 часа.

Свилен Ноев, група " Остава ": " Надявам се хората да са чували шлагерите ни, тъй като ще би трябвало да ги пеят. Внимавайте доста с алкохола. Бъдете здрави и слушайте повече хубава музика. "



Надежда Бачева, зам.-кмет на Столична община: " Ще има светлинно шоу и няма да има фойерверки. "

12 чиновници на дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита " и към 200 чиновници на полицията ще се грижат за реда по време на концерта. Ще има шест контролно-пропускателни пункта.



" Тези жители, които са във очевидно нетрезво положение няма да бъдат позволени до концерта. С пиротехника и със стъклени чаши няма да бъдат допускани ", изясни Красимир Димитров, шеф на дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита " към Следствен отдел към окръжна прокуратура.



" Ще бъдат отстранявани жителите, които в себе си носят неразрешени движимости и предмети. Визирам пиротехнически произведения, огнестрелно, хладно оръжие, стъклени бутилки, парфюми в стъклени опаковки ", съобщи гл. инсп. Иван Георгиев, шеф бранш " Масови мероприятия " към Столична дирекция на вътрешните работи.

________________________________________________________________________________________________
РУСЕ
Градският превоз ще работи с удължено работно време. Пищна заря ще озари небето над Русе, а жителите и гостите на града ще посрещнат новата година на площад " Свобода " с шлагерите на Стефан Вълдобрев и " Обичайните обвинени ". След среднощ емблематичното Дунавско хоро ще бъде поведено от танцова групировка " Жълтица ". Осигурени са 4 безвъзмездни изключителни линии на градския превоз.



фотоси: Българска телеграфна агенция, БГНЕС
ВАРНА
Празничният концерт " Заедно в новогодишната нощ " ще събере на площада и варненци. Емблематичният дует от 90-те години C-Block, Стенли и група " Тангра " и доста варненски гении ще веселят хората в новогодишната нощ. Всички те ще излязат на особено издигната 3D сцена. 4-минутни празнични илюминации ще блестят в небето.

" Сега взехме решение да се съобразим с желанието на доста притежатели на домашни любимци, природозащитни организации и с цел да няма прекомерно огромен звук, който тормози въпреки всичко и бездомни животни и дребни деца. Решихме въпреки всичко да има, само че да бъде съкратена на половина ", сподели Кристин Спасов, гл. специалист " Празници и празнувания " в Община Варна.

________________________________________________________________________________________________
ПЛОВДИВ
В Пловдив в 22:00 ч. група " Тригайда " ще открие новогодишната прогрмата. След нея на сцената ще излязат " Ника ", танцьорите от фолклорен отбор " Тракия ", а 30 минути след среднощ особено за пловдивчани ще изгрее звездата на новогодишната стратегия - превъзходната английска певица, музикант и диджей Соник.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР