Концептуалният хиперавтомобил Mercedes-Benz Maybach Vision 6 EV на Coldstar Art

...
Концептуалният хиперавтомобил Mercedes-Benz Maybach Vision 6 EV на Coldstar Art
Коментари Харесай

Футуристичен хиперавтомобил Mercedes-Benz Maybach Vision 6 EV

Концептуалният хиперавтомобил Mercedes-Benz Maybach Vision 6 EV на Coldstar Art е въплъщение на лукса и нововъведенията. Този футуристичен автомобил е шедьовър, който показва върховите достижения на автомобилното инженерство и дизайн. Марката Maybach постоянно е била синоним на разкош, а тези концепции я издигат на друго равнище.

Хиперавтомобилът Vision 6 EV не е просто автомобил - той е произведение на изкуството. Вниманието към детайлите в дизайна му е безупречно - от елегантните външни линии до първокласните вътрешни облицовки. Този концептуален автомобил не е единствено хармония, само че и продуктивност. Със своето електрическо задвижване хиперавтомобилът Vision 6 EV дава обещание да бъде звяр на пътя.

Mercedes-Benz постоянно е бил в челните редици на автомобилните нововъведения и неговите концепции не вършат изключение. Концептуалният хиперавтомобил Maybach Vision 6 EV на Coldstar Art е доказателство за техния блян да уголемяват границите и да основават коли, които са по едно и също време функционални и красиви. Пригответе се за едно наелектризиращо пътешестване в бъдещето с тази невероятна машина!

 width=

Източник: autodiscoveries
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР