Концепцията повдига въпроса дали VW действително планира завръщането на емблематичния

...
Концепцията повдига въпроса дали VW действително планира завръщането на емблематичния
Коментари Харесай

VW Beetle Electric Concept се появи изненадващо в Париж

Концепцията повдига въпроса дали VW фактически възнамерява завръщането на емблематичния модел

Нови видео доказателства сочат, че електрическата идея на VW Beetle, основана за анимационния филм “Miraculous: Ladybug & Cat Noir ” не е единствено цифров, защото в деня на първичния анонс в Париж, Франция, е бил видян пълноразмерен първообраз.

Електромобилът е бил паркиран на видно място до заведение, което наподобява е било хазаин на събитие, обвързвано с франчайза. Реалната версия на концепцията наподобява тъкмо като 3D генерирания модел от филмовия афиш, запазвайки въодушевените от Калинката черти, пресилени пропорции и карикатурен жанр.

За първи път имаме опция да забележим и задната част, която с помощта на кръглите задни светлини и интегрирания спойлер вид „ патешка опашка “ доста наподобява на модерните серийни Beetles от 1997 и 2011 година

Концептуалният Beetle се появи във видеоклип на френския канал в YouTube, наименуван Paris Videostars, и в няколко истории в Instagram.

Голямата стъклена повърхност, сивите стъклени порти и нефункционалните осветителни тела наподобяват нефункционални, което подсказва, че най-вероятно става въпрос за неподвижен модел без интериор или механични елементи.

Можем да забележим и чеп под дясното предно колело, който подсигурява, че концепцията няма да се търкаля по улицата. Това не е първият случай, в който модели на коли от анимационни филми в действителни размери се излагат до реквизита на основните герои от кино лентата, само че наличието на Beetle в Париж повдига някои въпроси.

Следата на автомобила наподобява сходна на последния сериен Beetle, чието произвеждане беше прекратено през 2019 година След дебюта на ID. Buzz предходната година, някогашният основен изпълнителен шеф на VW Херберт Дийс допусна, че „ доста други прочувствени коли са вероятни на нашата мащабируема платформа MEB “.

Неговите мнения подхраниха слуховете за „ ID. Бъг “, който би могъл да показа своята основа, предопределена единствено за електрически коли, с други серийни модели от фамилията на ID.

Само времето ще покаже дали Volkswagen в действителност възнамерява завръщането на Beetle за серийно произвеждане, или това е просто следващият кино автомобил за разпространение на електрическите автомобили на марката измежду по-младата демографска публика.

Най-новата интерпретация на духа на VW Beetle ще взе участие във кино лентата „ Чудесата: Ноар “, дружно с по-стари концепции на VW, в това число ID. Crozz, ID. Buzz и ID. Vizzion. Електрическият бръмбар ще бъде ръководен от основната героиня Ladybug – парижка тийнейджърка/супергерой – която работи дружно със своя асистент Cat Noir (Котарака).

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР