Контрольори под прикритие ще следят за условията в столичния градски

...
Контрольори под прикритие ще следят за условията в столичния градски
Коментари Харесай

Контрольори под прикритие ще следят за мръсни автобуси

Контрольори под прикритие ще наблюдават за изискванията в столичния градски превоз. Това излиза наяве от социална поръчка на стойност близо 470 000 лв., която от Центъра за градска подвижност са оповестили. Сред условията за претендентите компании са да имат най-малко 50 чиновници с административни знания, да могат да работят с класифицирана информация, както и осъществен най-малък общ оборот в размер на най-малко 180 000 лв..

Заради честите недоволства от нелюбезни водачи и мръсни рейсове Столичният център за градска подвижност реши да пусне и външни инспектори, които да наблюдават за качеството на услугата. В момента 22-ма проверяващи от сдружението извършват тази функционалност, само че очевидно не са задоволително и в този момент ще се търси компания, която да обезпечи още 50 чиновници. Те ще обикалят публичните транспортни средства и ще наблюдават за това дали се съблюдават разписанията, дали е топло в салона, дали се продават билети на пасажерите.

При неспазване на някои от условията ще бъдат глобени операторите, които обслужват дадена линия от градската мрежа, съобщи Дарик. Стойността на публичната поръчка, която от ЦГМ са пуснали е 468 000 лв.. Офертите ще бъдат отворени в края на януари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР