Контролните органи на държавата всекидневно заливат общественото пространство с информация

...
Контролните органи на държавата всекидневно заливат общественото пространство с информация
Коментари Харесай

Без арест за богатия циганин с калашника

Контролните органи на страната ежедневно заливат публичното пространство с информация за сполучливи интервенции, само че един нагъл ром, парадиращ с благосъстояние, към момента необезпокоявано си харчи парите. Нищо, че с тях може да заплати тока на цялото "Столипиново ", което в този момент юначен краде от данъкоплатците.

"Недосегаемият " Александър Алексиев (на снимките) бе показан от "Блиц " при започване на юни м.г. Тогава бяха оповестени фрагменти, от които се вижда по какъв начин Алексиев се кипри до последни модели коли от марките Porsche, Audi и Mercedes. На ръката му е отпуснат солиден златен часовник, а огледалата на палата му са в същия доблестен метал.



Липсват единствено златните кюлчета по стените. Липсва, обаче и реакция на полицията, Национална агенция за приходите и ДАНС. Къде се спотайват тези институции в случай, че мургав баровец продължава да натрапва имането си и да боде очите ни.

Семейство Алексиеви би трябвало да са факири в правенето на кинти, макар че не са приключили даже приблизително обучение. Това не им пречи да се фукат с големите си приходи, за които няма данни да са платили налози. Именно на тези условия би трябвало да извърнат внимание прокуратурата и данъчните управляващи.



Дали такова събитие като Алексиев ще остане безнаказано в Германия, Англия, Съединени американски щати, Русия или даже прилежаща Румъния? Едва ли! Време е контролните органи да се разсънят и да създадат проверка на фамилия Алексиеви!



Освен в случай че над тях няма спуснат голям чадър, който да ги пази освен от пороя, само че и от инспекциите! Май е настанало време страната да стартира да пази своите жители от безчинствата...
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР