Контролната среща между националните отбори по футбол на България и

...
Контролната среща между националните отбори по футбол на България и
Коментари Харесай

България и Австралия ще изиграят контрола през Септември

Контролната среща сред националните тимове по футбол на България и Австралия ще се играе на 7-и септември в Пловдив, а не на 6-и, твърди Българска телеграфна агенция. Мачът би трябвало да запълни празнината в програмата на Европейските квалификации, защото група G е с пет тима.

Мачът сред България и Австралия ще се играе на стадион Христо Ботев в Пловдив и напрактика ще постави завършек на семействата на лъвовете на стадиона в Разград.
 БФС поздрави Гонзо
БФС поздрави Гонзо

Става на 47 години

Желанието на треньорския щаб е било дуелът да бъде с ден по-рано, с цел да има ден повече за възобновяване, само че това няма да се случи. Все още не е закрепен началният час на мача, само че при подписването на контракта на двете федерации ще се търси по-късно начало поради топлото време в Пловдив при започване на септември.

Първоначално България трябваше да играе на 6-и септември на същото място с тима на Узбекистан, само че гостите са отказали мача. Това е станало по гледище на техния народен треньор - словенската легенда Сречко Катанец, който избира да заведе играчите си на турне в Съединени американски щати. Отказът на Узбекистан идва като съвършен вид за Австралия, чийто селекционер Греъм Арнолд търсеше противник за месец септември.
 Гонзо, примерно - мина ни и Ел Салвадор...
Гонзо, примерно - мина ни и Ел Салвадор...

Падаме в ранглистата

Срещата Съединени американски щати - Узбекистан ще се играе на 10-и септември в Сейнт Луис, щата Мисури. Четири дни по-рано узбеките ще дойдат в Америка за начало на лагер за адаптация. През тази година Узбекистан няма повече публични мачове, откакто приключи на 2-о място в шампионата Купа на Нациите на Централна Азия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР