Контролиращ“ съпруг уби жена си и след това наряза тялото

...
Контролиращ“ съпруг уби жена си и след това наряза тялото
Коментари Харесай

Съпругът „чудовище“ наряза убитата жена на над 200 парчета, преди да изхвърли разчлененото тяло в реката

„ Контролиращ “ брачен партньор умъртви жена си и по-късно наряза тялото й, като държеше останките в жилището им в продължение на седмица.

След това той изхвърли елементи от тялото й в найлонови торбички и „ чанта за цялостен живот “ в река. " Злото страшилище " Никълъс Метсън, на 28 година, се пошегува пред полицията, че Холи Брамли " може да се крие под леглото ", когато служителите на реда я търсят, сподели арбитър. Осем дни откакто е била забелязана, останките на 26-годишната жена са открити, извънредно оповестява The Daily Mail. Съдът чу по какъв начин Метсън е имал история на злост към животните и преди този момент е санкционирал жена си, като е умъртвил домашните им любимци по гротескни способи.

Според един източник килърът преди този момент е оставил новото кученце на госпожа Брамли в пералня, тъй че тя откри мъртвото куче вътре, до момента в който машината към момента въртеше. Тя разкри, че нейният сътрудник също е умъртвил нейните хамстери, като ги е смесил в кухненски робот и микровълнова печка. Веднъж тя избяга в полицейски сектор с домашните си зайци, за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР