Контролираните от Кремъл руски медии са получили указания от администрацията

...
Контролираните от Кремъл руски медии са получили указания от администрацията
Коментари Харесай

Кремъл е наредил на руските медии да внушават, че Украйна е виновна за атентата

Контролираните от Кремъл съветски медии са получили инструкции от администрацията на Владимир Путин да подчертават върху версията за „ украинска диря “, когато пишат и приказват за терористичната офанзива в залата „ Крокус сити хол “ край Москва.

Това излиза наяве от обява на уеб страницата „ Медуза “, позована на чиновник в съветска държавна медия. Информацията е доказана от втори източник – помощник на издание, лоялно към Кремъл.Твърденията за " украинска диря " бяха публикувани от съветската Федерална работа за сигурност през вчерашния ден сутринта.

Според нейната версия, четирима обвинени за нападението считали да преминат руско-украинската граница, имали „ съответните контакти " в прилежащата страна. Руснаците не изясняват по какъв начин обвинените биха разчитали да прекосят границата, откакто от съветска страна по нея са струпани спецчасти и военни, които биха ги заловили.

Въпреки неналичието на логичност, от съветските спецслужби настояват, че четиримата мъже били хванати през нощта против 23 март в Брянска област на път към границата. Такива данни липсват в който и да е самостоятелен източник.
Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР