Контрера, ВМРО към ГЕРБ и ДБ в СОС: В болест

...
Контрера, ВМРО към ГЕРБ и ДБ в СОС: В болест
Коментари Харесай

Контрера скочи ГЕРБ и ДБ

Контрера, Вътрешна македонска революционна организация към ГЕРБ и Демократична България в СОС: В болест и здраве, в наслада и тъга, до момента в който идната коалиция Ви раздели…

А новото сватбарско болшинство ще се погрижи ли за проблемите на София?

Ние изцяло разбираме какъв брой е мъчно до през вчерашния ден да си оплювал, кълнал, пустосвал тези, с които през днешния ден сядате на една маса и би трябвало да споделяте отговорност, да бъдете с него и в положително, и в зло, в благосъстояние и в беднотия, в наслада и тъга, до момента в който някое ново болшинство не Ви раздели. 

С тези думи общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация и ръководител на " Патриоти за София " Карлос Контрера се обърна към сътрудниците си съветници от ГЕРБ и " Демократична България " по време на днешната сесия на Столичния общински съвет.

Очакваме от новото болшинство и неговото съдружно държавно управление да даде на София задоволително средства за градеж на детски градини, да даде средства за публичния превоз на столицата, с които да компенсираме загубите, да стартира и приключи плана за уголемение на Околовръстния път от " Бъкстон " до кръговото на " Люлин ", да стартира и приключи Западната дъга, да ремонтира и реконструира Самоковско шосе и пътя София-Самоков, да стартира построяването на Автомагистрала " Рила " и така нататък, упорства Карлос Контрера.

Цялото изявление на Контрера > > >

От името на нашата патриотично-консервативна група в СОС желая да благопожелавам на общинските съветници от ГЕРБ и " Демократична България " съдружния сговор и опцията да управлявате дружно в народен мащаб. Казвам сговор не с подигравка, несъмнено, а с оптимизъм, че общите старания на тези, които 2020 година стачкуваха, и тези, против които стачкуваха, може да бъдат и в помощ на София и софиянци. Ние изцяло разбираме какъв брой е мъчно до през вчерашния ден да си оплювал, кълнал, пустосвал тези, с които през днешния ден сядате на една маса и би трябвало да споделяте отговорност, да бъдете с него и в положително, и в зло, в благосъстояние и в беднотия, в наслада и тъга, до момента в който някое ново болшинство не Ви раздели.

И въпреки всичко съм изцяло уверен, че внушителното болшинство в Народното събрание сред ГЕРБ и " Демократична България " (плюс " Промяната " ) ще откликне и на проблемите на столицата. Уверени сме, тъй като политическите поръчки преди изборите, след изборите, по време на договарянията за съдружно държавно управление сред ГЕРБ и Демократична България (плюс " Промяната " ) бяха в посока превъзмогване на рецесиите, децентрализация за общините, поощряване на развиването и нововъведенията. В тази връзка чакаме от новото болшинство и неговото съдружно държавно управление да даде на София задоволително средства за градеж на детски градини, да даде средства за публичния превоз на столицата, с които да компенсираме загубите, да стартира и приключи плана за уголемение на Околовръстния път от " Бъкстон " до кръговото на " Люлин ", да стартира и приключи Западната дъга, да ремонтира и реконструира Самоковско шосе и пътя София-Самоков, да стартира построяването на Автомагистрала " Рила " и така нататък Това са все въпроси, които вълнуват софиянци и считам, че в лицето на ГЕРБ и " Демократична България " (плюс " Промяната ", само че минус " Спаси София " ) ние като столичани ще получим схващане и съответни дейности от страната. 

Тук се обръщам и към единственият, само че основен представител на " Спаси София " в този мандат на СОС – не бързайте да намразвате своите другари от Демократична България и " Промяната ", а работете с тях и ги убеждавайте. Очевидно те са претърпели катарзис във връзка с Борисов и ГЕРБ, дали прошка са всички волни и неволни провинения на тия, които назоваха " мутри ", " разбойници " и " крадци " и са намерили в себе си сили да работят за богатството на страната. Вие също можете да си подадете ръка с ГЕРБ посредством посредничеството на политически по-зрелите Демократична България и " Промяната ". Както виждате, не са толкоз токсични, щом Христо Иванов, военачалник Атанасов, Кирил Петков и Асен Василев могат да сътрудничат с ГЕРБ и още мърдат.

В умозаключение – приканвам за разумност и мъдрост. Най-мъдрото нещо беше да се отречете от всичко казано до тук, от всички сюжетни и словесни линии, да се отречете три пъти от Сатаната и да ни поведете към светлото евроатлантическо бъдеще, първият тест, за което ще бъде на тазгодишния гей церемониал в София, където чакам мощно, мощно, масирано наличие на ръководещата коалиция ГЕРБ-ДБ-ПП. 

Разбира се, след всички причини и задължения ние чакаме да ни спасите и да ни изведете от рецесията не за три, а за един месец, тъй като за подобен дрийм тийм не сме и мечтали. Казваме това, тъй като при тези високи упования толерансът, всекидневно даван на всеки нов кабинет, от три месеца, разумно би трябвало да бъде понижен – въпреки всичко това не е просто А тимът, а е Галактикус.

Успех и не ни разочаровайте!

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР