Контрастът в тоалета е за предпочитане Личният стил на почти

...
Контрастът в тоалета е за предпочитане Личният стил на почти
Коментари Харесай

Грешки в стила, които състаряват

Контрастът в тоалета е за предпочитане

Личният жанр на съвсем всички дами се развива с времето и узрява с напредването на годините, само че нерядко представителите на нежния пол вършат неточности, които ги състаряват. Модните специалисти показват някои от най-популярните “неправилни ” избори в стила, които прибавят значително години към външния тип и лишават от натуралния женски сексапил.

Според експертите едно от нещата, за които дамите би трябвало да наблюдават, когато избират тоалета си, е спазването на пропорциите. Нарушаването им води до състаряване и много постоянно демонстрират липса на жанр. Широките панталони да вземем за пример е належащо да се носят с прилепнала блуза, до момента в който по-свободните блузи би трябвало да се носят с панталони по тялото – по този метод се основава прелестен контрастност. Ако облечете необятна блуза с по-големи, размъкнати панталони, фигурата ви ще наподобява безформена и ще се “изгубите ” в облеклата.

Модните критици поучават представителите на нежния пол да се преценяват с това да носят верния за тях размер облекла. В противоположен случай, в случай че те са прекомерно необятни, облеклата ще скрият част от хубостта им, само че в случай че са прекомерно тесни, също ще скапват цялостното усещане.

Останалите образци

Аксесоарите са в един и същи цвят

 26-02-1 Едно от разпоредбите на елегантното обличане е триото (обувки, чанта и колан) да не е в един и същите цвят, само че е належащо да си подхожда. Според днешните фешън трендове остарялото предписание, че обувките и чантата би трябвало да са в един цвят, е демоде. Освен това, в случай че се облечете от глава до пети в еднакъв цвят, няма да станете по-чаровни. Най-добре е да имате един по-ярък акцент в облеклото.

Не слагате колани

 26-02-2 Твърде необятните облекла прибавят няколко кг към фигурата ви и няколко години към ЕГН-то ви. Такъв резултат сигурно не е издирван от дамите, които желаят да наподобяват стилни и в крайник с модата. Ако желаете да носите необятни облекла, съчетайте ги с един колан към талията, който ще подчертае извивките ви. По този метод визията ви незабавно ще стане по-романтична и елегантна.

Искате да бъдете ретро

 26-02-3 Модните трендове идват и си отиват и не е нужно да следвате всички от тях, само че не трябва и да изоставате с няколко десетилетия. Например дънките чарлстон през днешния ден се считат за същинска фешън антика и несъмнено прибавят няколко години към визията ви. Поради това пък през днешния ден са съвременни дънките, които са необятни към прасеца като чарлстон, само че са по-къси и стигат до над глезена.

Все още носите тийнейджърски облекла

 26-02-4 Стилът се трансформира с възрастта и не е обикновено да носите същите облекла, както когато бяхте младежи. Дънките с брокат и тениските с анимационни герои няма да ви създадат по-млади. Напротив, единствено ще подчертаят несъответствието сред облеклата и възрастта ви и по този начин ще изглеждате много неуместно. Класическите сини дънки, съчетани с елегантна бяла риза, са доста по-свеж и моден вид за една дама.

Прекалявате с мрачно червило

 26-02-5 Тъмното червило е желано от огромна част от дамите, само че то ви придава няколко години от горната страна. Ако харесвате тъмните цветове към устните си, най-добре е да заложите на плодовите нюанси. Модните експерти поучават тъмното червило със студени тонове да бъде употребявано от младите девойки, които желаят да наподобяват “по-зрели ” в сравнение с в действителност са.

Косата също е значима

Неправилната прическа акцентира несъвършенствата

Изборът на неправилна прическа за лицето ви се подрежда измежду главните неточности в стила, които ви вършат да изглеждате по-възрастни, в сравнение с в действителност сте.

Ако от дълго време не сте опитали с косата си, може би е време да го сторите. Според водещите фризьорите в стилната промишленост дългата и права коса акцентира несъвършенствата по лицето, до момента в който късата коса (до раменете или прическа на етажи) може да ви придаде по-младежки тип.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР