Контрабанден канал за акцизни стоки е разбит при операция на

...
Контрабанден канал за акцизни стоки е разбит при операция на
Коментари Харесай

ОБЗОР: Спецакция разби контрабанден канал в Пловдив, стартират важни проекти за града

Контрабанден канал за акцизни артикули е разрушен при интервенция на БОП. 1500 мастербокса цигари са открити в тирове на Автомагистрала " Тракия " и в Пловдив, в склад на ул. " Георги Бенев ", покрай Стъкларския цех. Ето какви детайлности дадоха от Министерство на вътрешните работи:

АПИ избра реализатор и по втората поръчка за новия лъч на Околовръстното на Пловдив – за строителен контрол и консултантски услуги. По еднакъв метод с поръчката за строителството, тази за надзора бе „ зациклила” повече от година, без придвижване по нея. Ето какво стана в последна сметка:

Старт на санирането в Пловдив с пари от Европа бе даден от кмета Здравко Димитров и вицето му по строителство Пламен Райчев. Първият обект е блокът на бул. „ България” 196, който е една от петте здания, които ще се обновят по „ Региони в растеж”:

Зико съобщи още, че за пробива под Водната палата може да се наложи дофинансиране, с цел да се построи ще бъде изработен бързо и качествено:

Процедурата по правене на режимите за Тютюневия град още веднъж е в мъртва хватка. Експерти от Националния институт за недвижимо културно завещание на три пъти са идвали в Пловдив, само че по този начин и не са позволени до три частни къщи, които са на ул. „ Иван Вазов” наоколо до ул. „ Авксентий Велешки”.

Катастрофа блокира тази заран придвижването по надлез „ Родопи “ в Пловдив.

В друга част на града през днешния ден тир провокира огромно запушване. Това стана на пловдивския бул. „ Марица-Север”.

Локомотив публично показа новия си треньор - Александър Томаш, който заменя на поста Александър Тунчев. Бившият състезател на " смърфовете " подаде оставка и напусна дружно с екипа си. В мача против ЦСКА в петък Локо беше воден от Христо Колев - Бащата, който разгласи, че е води тима единствено за тази среща.

Едни натрупат големи благосъстояния, до момента в който ние получаваме прахуляк и срутени къщи. Това обявиха хората от Шишманци, които се оповестиха твърдо срещу построяването на трето находище от компания „ Холсим кариерни материали Пловдив” АД в селото.

Бившият играч по ММА Георги Тодорчев, който ще дава отговор за нанасяне на междинна телесна щета на някогашен служител на реда, преди година е бил атакуван от двама мъже на бензиностанция на Околовръстното. Докато се защитавал е нанесал вреди и на двамата. За парадоксът, който го сполетява по-късно, споделя самият той:

Делото против Николай Накев, който умъртви жена си след спор за чаша ракия, на процедура започва отначало преди две седмици откакто стана ясно, че се постанова промяна на един правосъден заседател с различен заради персонални аргументи. Фаянсаджията е упрекнат в грубо преднамерено ликвидиране в изискванията на домашно принуждение, осъществено през лятото на предходната година.

Детска площадка в Тракия унищожава игрите на десетки деца поради потрошени уреди. Окаяното положение на оборудването е причина за произшествия, разтревожени са пловдивски родители.

Вместо агнешко за празниците, страница във Facebook предлага кучешко месо. За това алармираха потресени читатели на TrafficNews , които са попаднали на страницата “Родопска овчарка” в мрежата. Отглеждането, потреблението и умъртвяването на кучета за произвеждане на храна, както и внасяне и изнасяне на кучешко месо е нелегално.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР